Læst i November

laestinovember

I løbet af november har jeg læst den lille stak bøger på billedet.

Jeg har modtaget bøgerne som anmeldereksemplarer.

Bryster skal hoppe når man hikker af Hella Joof og Karen Thisted er en samtalebog. De to kvinder har hen over sommeren haft samtaler om livet og døden, økonomi, konflikter i familien, kosmetiske indgreb og meget, meget andet.

Uren af Karen Schultz er en erindringsroman.

Karen bliver født i 1959. Hendes mor er alene med hende – faderen er ude af billedet. Senere, da Karen er seks år, møder hendes mor en ny mand, som hun gifter sig med. Stedfaderen har en voldsomt grænseoverskridende adfærd overfor Karen, og den lille pige lærer sig hurtigt at udtænke nødvendige strategier for at undgå at være alene med ham. I bogen følger læseren Karen, til hun har taget sin hf-eksamen og flytter væk fra byen, hvor hun voksede op.

De hængte hunde, De mørke mænd og De frosne flammer udgør Danehof-trilogien af Jens Henrik Jensen. Boxen er en oplagt gaveide, og jeg forestiller mig,  at den kommer til at ligge under en hel del juletræer denne jul. Den vil helt sikkert blive modtaget med begejstring af enhver, der kan lide at læse en velskrevet historie med et højt spændingsniveau.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *