Ny inspiration

Selv om dagen har været grå og diset, har den også været både inspirerende og farverig, synes jeg

Jeg har nemlig sammen med Nana fra Mit landliv holdt et lille blog-inspirationsmøde. Det var hyggeligt at møde Nana, og vi løb ikke tør for samtaleemner. Vi fik vendt en masse blogrelaterede emner og ind imellem også noget, der ikke havde noget med blogs at gøre.

Det var dejligt at møde en blogger-kollega og udveksle erfaringer og ideer.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Tak for i dag, Randi! Det var så fint at møde dig. Jeg har tænkt en masse over de ting vi talte om 🙂 Det er en god idé at møde en blogger-kollega!

    1. Tak i lige måde, Nana! Jeg er glad for, at du tog initiativ til at mødes – det var både hyggeligt og inspirerende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *