En travl og hyggelig weekend

slusehuset

En weekend får hurtigt ben at gå på.

I går var vi en tur i IKEA sammen med yngste søn. Normalt hører sådan en tur til de ting, der kan stresse mig temmelig meget. Men i går havde vi ikke selv planer om at købe noget som helst, vi skulle bare fragte sønnikes indkøb hjem for ham. Så vi slentrede bare rundt sammen med ham, mens han fandt de ting, han skulle bruge, og det var faktisk temmelig hyggeligt.

I dag har vi travet en tur i Rådmandshaven i regnvejr sammen med Sander og hans far. Det var også hyggeligt, selv om vi da egentlig godt kunne have undværet regnvejret. (På billedes ses Slusehuset, som vi kom forbi på vores gåtur. Det er der, vi somme tider køber is, men der er lukket nu for i år.)

De nødvendige praktiske ting herhjemme er også ordnet, så nu vil vi lade roen sænke sig og slappe af resten af søndagen. Jeg har en god bog, der ligger og venter på mig, så det bliver også ren hygge.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

 1. Ikea kan være en prøvelse, men jeg liker butikken likevel. De har så mye smart. Søndager uten planer er en nytelse. Jeg jobber så mange helger at det er nesten magisk når jeg har fri. Ca en hel helg i måneden har jeg fri, og det gjør også at jeg ikke har “normal” helg-og mandagsfølelse. Nyt kvelden.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Du må værne ekstra meget om dine fri-weekender, når du har så få af dem. Rigtig god søndag aften til dig.

 2. Ih, og nu kender jeg både Rådmandshaven og slusehuset, takket være dig! Sjovt at se dit billede og have været der i virkeligheden!
  Det lyder som en dejlig weekend, Randi! Vores har heller ikke været værst 🙂
  Kh Nana

  1. Det er det bedste ved Blogland – alt det vi kan lære om af hinanden 🙂
   Vi har haft en dejlig weekend, og det glæder mig at høre, at det samme gør sig gældende for jer 🙂

 3. Det er en virkelig god ny skabelon, du har fundet til bloggen! Lys og venlig og læsevenlig også.
  Der ser hyggeligt ud på billedet. Mere hyggeligt end at fare rundt i IKEA, selvom det også kan være nødvendigt og givtigt.

 4. Jeg synes, IKEA er bedst på hverdage, hvor der ikke er så mange mennesker, men så kan jeg til gengæld godt lide at komme der (i Aarhus forstås). Hvor ser Slusehuset og omgivelserne hyggelige ud 🙂

  1. Det vil jeg gerne tro, men det er jo desværre som regel i weekender man har mulighed for at komme der – i hvert fald, når man ikke bor lige i nærheden 🙂
   Der er rigtig dejligt langs Susåen og ikke mindst ved Slusehuset/ishuset 🙂

 5. Ikea er okay, når det ikke er menneskefyldt.
  Udendørs er okay, når det ikke er regnfyldt.
  Men man finder ud af det alligevel, hvis ‘kravene’ ikke er opfyldt;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *