Inspirerende eftermiddag hos Saxo

forfattermoedesaxo

I går var jeg til et inspirerende arrangement i København. Saxo havde inviteret til et møde med forfatteren Leif Davidsen, hvor han fortalte om sin nye roman, Ravnens rede. Han fortalte levende og underholdende, og jeg har fluks skrevet Ravnens rede på listen over bøger, jeg gerne vil læse.

Det er altid spændende at få indblik i andre menneskers arbejde. Jeg synes, det er fascinerende at se en dygtig håndværker udføre sit arbejde, og på samme måde er det interessant at høre, hvordan en forfatter griber sit arbejde an.

Leif Davidsen fortalte, at når han skriver på en bog, så afslutter han aldrig dagens arbejde ved slutningen af et kapitel eller et afsnit. Faktisk så stopper han altid midt i en sætning. På den måde er der altid en vej ind i skriveprocessen igen næste dag. Der er i hvert fald en sætning, der skal skrives færdig – og så er man jo i gang. Det vil jeg huske på – gode forfattertips kan garanteret også bruges af bloggere, hvis det kniber med inspirationen.

Alt i alt et interessant og inspirerende møde – og så fik vi gæster endda hver  en goodiebag med lidt læsestof og andet godt.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Spændende! Jeg kan sommetider godt blive lidt misundelig over alle de ting, I kan komme til, når I bor i fornuftig afstand af København. Indtil videre har jeg aldrig set et Saxo-arrangement uden for hovedstaden. Øv bøv.

  1. Det var rigtig interessant. Jeg kan godt forstå, at du kan have det på den måde – jeg har det lidt på samme måde, når jeg hører om noget spændende, der foregår i f.eks. Aarhus – men sådan er det jo bare 😉

 2. Græsset er nok altid grønnere hos naboen (jvf. Fruens kommentar), for jeg synes også, der foregår så mange spændende ting i Jylland 🙂
  LD har jeg oplevet engang. Han talte om hvorfor Rusland er som Rusland er – det var uhyre interessant – han er en meget dygtig og vidende mand.

  1. Jeg tror, at du har helt ret.
   Leif Davidsen er helt bestemt værd at lytte til – og som du nævner – meget vidende. Og så er han en god og humoristisk fortæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *