Forår

Bogen på billedet fik jeg i 1977. Som det fremgår, handler bogen om foråret. Det var Hanne, bogens forfatter, der forærede mig den. Vi var naboer, eller rettere sagt, hun boede på etagen over mig. Bogen var en afskedsgave, da hun flyttede.

Jeg blev så glad for bogen, da jeg fik den. Den er blevet læst og kigget i et utal af gange både af mig selv og af mine børn. Den er ved at være godt slidt. Men det gør ingenting. Jeg er stadig så glad for den bog. Den skiller jeg mig aldrig af med. Og jeg skal helt bestemt læse den for Sander – om 4-5 år når han er stor nok til at forstå den.

Kig lige engang på forsiden tegnet af Vif Dissing – den er da lige til at blive i godt humør af. Det er ren forårsstemning.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *