Event på Gads Forlag

eventdenfremmedegæst

I forgårs var jeg inviteret til et rigtig dejligt event på Gads Forlag i forbindelse med udgivelsen af Den fremmede gæst af Lisa Jewell.

Det er altid hyggeligt at deltage i arrangementer på forlaget og få lejlighed til at snakke med de mennesker, man samarbejder med men oftest kommunikerer med via mail. Det er også hyggeligt at få en snak med blogger-kolleger og andre “bogfolk”

Det var rigtig god oplevelse at møde Lisa Jewell og høre hende fortælle om bogen og hendes forfatterskab i det hele taget.  Hun fortalte på en levende og meget humoristisk måde og læste også et uddrag af bogen op.

Jeg havde glædet mig ekstra meget til at møde Lisa Jewell og til udgivelsen af Den fremmede gæst, fordi jeg allerede for et års tid siden læste bogen første gang. Gads Forlag have bedt mig og en blogger mere om at være testlæsere. Vi skulle bare læse bogen og melde tilbage, hvad vi syntes om den. Faste læsere af min blog kan måske huske, at jeg fortalte, at jeg havde taget imod en udfordring, der gik ud på at læse en bog på engelsk. Det var Den fremmede gæst, jeg læste – eller I found you, som originaludgaven hedder. Det var en sjov lille udfordring at få, bogen var rigtig god, og jeg fik jo ved samme lejlighed støvet mit engelske lidt af.

Som en ekstra lille krølle på historien må jeg ikke glemme at fortælle, at en lille bid af min anmeldelse er citeret på bogens bagside. Sådan noget gør jo altid en bogblogger glad.

Du vil måske også synes om

Sne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *