Drabscheferne – Fra drab til dom

fradrabtildom

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Fra drab til dom af Kurt Kragh og Ove Dahl i samarbejde med Stine Bolther.

Fra bogens bagsidetekst:

I Fra drab til dom giver to af Danmarks mest erfarne drabschefer, Ove Dahl og Kurt Kragh et unikt indblik i, hvordan man kommer fra gerningsstedets mysterier til at stå med en dømt forbryder.

Med afsæt i nogle af de mange spørgsmål, de har fået via deres utallige foredrag rundt i landet, fortæller de to tidligere efterforskere levende om politiets opklaringsarbejde med opsigtsvækkende sager og fører os fra det mistænkelige dødsfald over gerningsmandsprofilering og retsmedicinske undersøgelser til dommen og det retslige efterspil.

Med viden og stort engagement fortælles om de processer og metoder og det menneskekendskab, det kræver at samarbejde sig frem til opklaringen af forbrydelser. Vi hører om en lang række sager, de har været involveret i , og lærer nye sider af de to herrer at kende.

Fra drab til dom giver et interessant indblik i, hvordan politiet efterforsker alvorlige forbrydelser, og hvad der sker frem til en domfældelse. Som læser får man oplysninger om sagerne og den dømte på en sober og – for mig at se – objektiv måde. De forskellige sager omtales med respekt for de involverede. En interessant bog om efterspillet i forbindelse med meget alvorlige forbrydelser.

Læs mere om Fra drab til dom hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *