Huset ved havet

husetvedhavet

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Huset ved havet af Liz Fenwick.

Boskenna – et stort og smukt gammelt hus ved kysten i Cornwall – danner rammen om fortællingen om tre generationer af kvinder og de dybe hemmeligheder, der har gjort deres indbyrdes forhold svært.

For Joan og hendes mand var Beskanna et dejligt fristed.  Her kunne komme på afstand af deres krævende hverdag og bare nyde livet.

For deres datter, Diana blev Beskanna barndommens ferieparadis. Hun forbinder stedet med fester, gæster, latter, hav og blå himmel.

Også for Dianas datter, Lottie har Beskenna været  et højt elsket fristed, hvor hun har nydt godt af bedsteforældrenes kærlighed og omsorg.

Nu samles de tre kvinder en sidste gang i Beskenna. Gamle hemmeligheder, som huset har gemt på i mange år kommer frem i dagens lys. Det får mange ting til at falde på plads.

Huset ved havet fortælles i to tidsspor. Handlingen udspiller sig dels i 1962 og dels i 2018. Det fungerer rigtig godt med de to tidsspor, der langsomt flettes sammen og løfter sløret mere og mere for nogle ret dramatiske hændelser.

Bogen er let og underholdende læsning  fuld af drama, intriger og romantik. Perfekt til afslappet læsning i ferien men næppe en roman, der vil gå over i historien.

Læs mere om Huset ved havet fos Forlaget Zara.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *