Sekretæren

sekretaeren

Jeg har læst Sekretæren af Renée Knight.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Christine Butcher er helt klar over, hvad der forventes af hende som personlig assistent: total loyalitet og diskretion. I tyve år har hun været Mina Appletons trofaste højre hånd – og et stille vidne til hendes liv. Så stille, at man næsten kunne glemme, hun var der. Dag ud og dag ind, år efter år, har Christine fået indblik i alle de hemmeligheder, der har floreret omkring hende. Og hun har holdt dem for sig selv.

Christine nyder den højeste tillid. Men det har kostet hende dyrt. Og en dag kommer hun til at betale prisen.

Sekretæren er en virkelig fængslende roman. Personskildringerne er i særklasse og meget troværdige. Man ser både sekretæren og hendes chef så tydeligt for sig – føler efterhånden næsten, at man kender dem. Romanen rummer knivskarpe moralske dilemmaer, der gør bogen ekstra interessant. Spændingen stiger hele vejen igennem bogen, og man overraskes igen og igen.

Sekretæren kan anbefales på det varmeste til alle, der holder af en isnende god og spændende thriller med et plot, der ikke er til at gennemskue på forhånd.

Læs mere om Sekretæren på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Så er den reserveret på biblo – nr. 6 i køen, så der er andre, der har hørt om den 🙂
    Når jeg selv arbejder som sekretær (dog ikke personal assistant), bliver jeg jo næsten nødt til at læse den, ik’?

    1. Det er oplagt, at en sekretær må læse den 🙂 Jeg håber dog ikke, at dit job ligner det, som sekretæren i bogen bestrider 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *