Den lille bugt i Kroatien

denlillebugtikroatien

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den lille bugt i Kroatien af Julie Caplin, Turbulenz.

Maddie Wilcox er på jagt efter et job. Så da hun får mulighed for en midlertidig ansættelse som værtinde på en luksusyacht i Adriaterhavet, slår hun til. Hendes opgave ombord er  at lave mad, gøre rent og opvarte de seks gæster på båden. Maddie har ikke ligefrem erfaring med den slags arbejde. Men hun kan lave mad og er vant til at rydde op efter sine søskende. Så hvor galt kan det gå?

Maddies bedste venindes bror, Nick er en af gæsterne på turen. Maddie bryder sig ikke om ham til at begynde med. Hun forstår ikke, at sådan en opblæst nar kan være i familie med hendes søde og rare veninde, Nina.

Men i den lille bugt i Kroatien finder Maddie og Nick ud af, at de måske har mere til fælles end først antaget.

Den lille bugt i Kroatien er en både sjov, romantisk og charmerende kærlighedshistorie. Det giver lige et ekstra pift, at der er referencer til Det lille konditori i Paris. Romanen er fuld af sommerstemning, drama og intriger. Sproget er let og uhøjtideligt. Bogen er underholdende og vil være oplagt som afslappet ferielæsning.

Jeg har tidligere anmeldt Det lille bageri i Brooklyn, Den lille café i København, Det lille konditori i Paris og Det lille hotel under nordlyset af Julie Caplin.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *