Ny inspiration til en sund livsstil

nyinspirationtilensunderelivsstil

Indlægget indeholder reklamelinks.

Mange vælger at benytte tiden omkring årsskiftet til at give sundheden eller livsstilen et serviceeftersyn. Man har måske nytårsforsætter, hvor man lover sig selv at ændre på et eller andet. Til dem, der ønsker at stramme lidt op på kosten/livsstilen/sundheden, har jeg samlet en liste over bøger, der er fulde af inspiration.

Gå godt af Mikael Kamber tegner et billede af den tid, vi lever i. På mange måder er det gået os ufattelig godt, siden de første mennesker begyndte at gå på to ben. På en del punkter er det ligefrem gået os for godt. Det høje tempo i det moderne samfund har ført til en række paradokser: Aldrig har vi været så mobile og aldrig siddet så stille. Vi bliver rigere og rigere, men ikke mere tilfredse. Vi har enorme mængder mad, men bliver syge af at spise for meget. Aldrig har vi været så udviklede og aldrig så tæt på at afvikle os selv.

Gå godt handler om, hvordan vi kan genfinde gangtempoet

I De bedste fra Madbanditten af Jane Faerber får du opskriften på at få langvarig succes med din Low Carb-livsstil. Bogen er både til dig, der ønsker at opnå vægttab med KETO og til dig, der bare gerne vil spise lækker og velsmagende mad uden sukker og stivelse.

De bedste fra Madbanditten er en meget indbydende bog spækket med opskrifter på lækker mad. Bogen er meget mere end bare en kogebog. Jane Faerber fortæller udførligt om principperne bag Low Carb-livsstilen, om forskellen på LCHF og KETO og om, hvordan den enkelte tilpasser kosten efter sine egne behov. Der er masser af information om både fordele og faldgruber i forbindelse med den sunde livsstil, ligesom forfatteren også fortæller om sin egen kost, og hvordan hun har ændret den igennem årene. En meget flot, informativ og inspirerende bog.

Suveræn fordøjelse af Louise Rindel Gudbergsen i samarbejde med Mette Bender giver dig en 6-ugers kur, der helbreder ubalancer og mærkbart forbedrer fordøjelsen og dit generelle velvære. Gennem ugerne vil du få mere energi og bedre humør. Efter de 6 uger vil du være godt i gang med at helbrede eventuelle tarmsygdomme og forebygge andre sygdomme.

Bogen er spækket med informationer om, hvordan man kan udskifte uhensigtsmæssige vaner med gavnlige på vejen mod større velvære. Det er også interessant at læse, at det ikke kun er maden, der påvirker balancen i tarmens mikroflora. Der er mange andre ting, der spiller ind. En inspirerende og informativ bog for alle, der interesserer sig for, hvordan man med små ændringer i livsstilen kan påvirke sundhed og velvære i positiv retning.

I Kost & Kronisk Sygdom af Strange Skov & Siv Skov giver forfatterne deres bud på, hvorfor vi bliver syge, og hvordan vi kan spise os til bedring. Bogen er et resultat af fem års research og kritisk gennemgang af tilgængelig viden om kost og helbred . Der kigges kritisk på kostanbefalinger, der måske bygger på forskning betalt af fødevareindustrien. I bogen anvises nye måder at anskue sammenhængen mellem vores mad og hvordan vi har det.

Bogen handler i bund og grund om at tage ansvar for sin egen sundhed, sin egen krop og sit eget liv. Den handler om at vende udviklingen af en kronisk sygdom, der langsomt begrænser livsudfoldelsen til et sundere og mere aktivt liv i en krop, der fungerer optimalt, fordi den får den bevægelse og de næringsstoffer, den har brug for. Den handler om at ændre sit syn på, hvad god mad/sund mad egentlig er.

I Anti-inflammatorisk topform på 4 uger af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf er alt det nørdede og besværlige ved anti-inflammatorisk kost skrællet væk. Makkerparret Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der bl.a. er kendt for den anti-inflammatoriske succesbog Velsmurt, viser dig, måltid for måltid, dag for dag i 4 uger, hvordan du fletter de sunde madprincipper ind i en travl hverdag.

Bogen er både for dig, der tidligere har snuset til anti-inflammatorisk kost, og for dig, der er nysgerrig efter at prøve det og ønsker en flyvende start med maksimal sandsynlighed for at komme i mål. Forfatterne ved nemlig fra deres daglige kontakt med titusindvis af klienter, læsere og følgere, at alt for indviklede og krævende regler ikke holder i længden. Glæd dig til at nyde godt af alle deres erfaringer med at gøre det hele supernemt og overvinde typiske udfordringer på vejen.

Jeg har tidligere udgivet en liste med mange flere bøger om sundhed og livsstil. Du finder listen her.

Du kan finde bøgerne bl.a. hos saxo.

Hvis du vil shoppe helsekost, kosttilskud, plejeprodukter, håndkøbsmedicin eller andet i samme boldgade, vil jeg anbefale Med24, der er min egen favorit-webshop til den slags indkøb. Shoppen har et kæmpestort udvalg – og så er der udsalg netop nu.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *