Lagersalg på Hesede Hovedgård

Også i dag lokkede det skønne og milde vejr os en tur i Hesede skov. Sådan en travetur i skoven en smuk efterårsdag er noget af det bedste, jeg ved.

På hjemvejen smuttede vi forbi Isabella Smiths butik på Hesede Hovedgård. Der er lagersalg i denne og næste weekend, og jeg ville lige kigge, om der skulle være et eller fandet, jeg ikke kunne undvære. Det var der faktisk ikke. Der var ikke rigtig noget, der fristede. Mange af tingene var juleting, og er der noget, jeg ikke gider se på i starten af oktober, så er det julesager.

Inde i selve butikken var der vanen tro masser af ting, der fristede, men jeg købte ikke noget i denne omgang. Der er trods alt grænser for, hvor mange pæne krus og blomstrede kagdedåser, jeg har brug for. Det betyder ikke, at jeg ikke har lyst til at købe flere, men jeg forsøger at beherske mig.

Udenfor var der masser af kønne blomster at fryde sig over, og som altid var det en god oplevelse at besøge stedet.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Nåmn, så behøver jeg jo ikke at tage ind og kigge påvej hjem i morgen 😉
    Jeg har det lidt lige som dig: Synes det ser så sødt ud i butikken, men når jeg tænker mig lidt om, behøver jeg på ingen måde flere ting, fordi de af en eller anden grund ikke ser nær så pæne ud, når de kommer hjem, fordi de bare ikke passer til noget andet i hjemmet.

    1. Ellen : For mig er det især det der med, at der i forvejen er så rigeligt med ting i skabene – i virkeligheden har jeg ikke brug for flere ting til at stå og fylde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *