Anti-inflammatorisk topform på 4 uger

antiinflammatorisktopform

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har gennemlæst Anti-inflammatorisk topform på 4 uger af Martin Kreutzer og Simon Weisdorf.

Forlaget skriver:

I Anti-inflammatorisk topform på 4 uger er alt det nørdede og besværlige ved anti-inflammatorisk kost skrællet væk. Makkerparret Martin Kreutzer og Simon Weisdorf, der bl.a. er kendt for den anti-inflammatoriske succesbog Velsmurt, viser dig, måltid for måltid, dag for dag i 4 uger, hvordan du fletter de sunde madprincipper ind i en travl hverdag.

Bogen er både for dig, der tidligere har snuset til anti-inflammatorisk kost, og for dig, der er nysgerrig efter at prøve det og ønsker en flyvende start med maksimal sandsynlighed for at komme i mål. Forfatterne ved nemlig fra deres daglige kontakt med titusindvis af klienter, læsere og følgere, at alt for indviklede og krævende regler ikke holder i længden. Glæd dig til at nyde godt af alle deres erfaringer med at gøre det hele supernemt og overvinde typiske udfordringer på vejen.

Anti-inflammatorisk topform på 4 uger er ikke den første bog om antiinflammatorisk livsstil, jeg har læst. Slet ikke. Alligevel har bogen bragt mig ny viden og givet blod på tanden. Bogen beskriver på en enkel måde fordelene ved de enkelte, udvalgte madvarer – deres virkning i kroppen. Der er indkøbslister, madplaner, indbydende opskrifter og en lille peptalk hist og her. Der er gode råd om motion, søvn og stresshåndtering, som også hører med til en antiinflammatorisk livsstil. Bogen inspirerer og motiverer ved hjælp af information og fakta – uden brug af unødigt løftede pegefingre. En meget indbydende, informativ og inspirerende bog.

Læs mere om bogen hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *