Gå godt

gaagodt

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Gå godt af Mikael Kamber.

Fra bogens bagsidetekst:

Gå godt tegner et billede af den tid, vi lever i. På mange måder er det gået os ufattelig godt, siden de første mennesker begyndte at gå på to ben. På en del punkter er det ligefrem gået os for godt. Det høje tempo i det moderne samfund har ført til en række paradokser: Aldrig har vi været så mobile og aldrig siddet så stille. Vi bliver rigere og rigere, men ikke mere tilfredse. Vi har enorme mængder mad, men bliver syge af at spise for meget. Aldrig har vi været så udviklede og aldrig så tæt på at afvikle os selv.

Gå godt handler om, hvordan vi kan genfinde gangtempoet. Både i hverdagslivet og i en større sammenhæng, og gåture i selskab med inkarnerede fodgængere som blandt andre Bente Klarlund, Tor Nørretranders og Rane Willerslev føjer nye og overraskende perspektiver til vigtigheden af at gå.

Jeg er selv meget, meget glad for at gå. Jeg kan slet ikke undvære mine daglige gåture. På de ture får jeg ikke bare rørt mig – jeg får også orden på mine tanker, synes jeg. Hvis jeg er i lidt dårligt humør, kan en lang gåtur gøre det godt igen. Jeg har derfor læst Gå godt med stor interesse. Det var fint at få bekræftet, hvor godt det er for et menneske at gå. Det gavner både kroppen og sindet. Bogen er spækket med fakta om, hvad gåturene gør for den, der går. Den emmer af godt humør og gåpåmod.

Læs mere om Gå godt hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *