Kost & Kronisk Sygdom

kost&kronisksygdom

E-bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har gennemlæst Kost & Kronisk Sygdom af Strange Skov & Siv Skov.

I bogen giver Strange og Siv Skov deres bud på, hvorfor vi bliver syge, og hvordan vi kan spise os til bedring. Bogen er et resultat af fem års research og kritisk gennemgang af  tilgængelig viden om kost og helbred . Der kigges kritisk på  kostanbefalinger, der måske  bygger på forskning betalt af fødevareindustrien. I bogen anvises nye måder at anskue  sammenhængen mellem vores mad og hvordan vi har det.

Bogen handler i bund og grund om at tage ansvar for sin egen sundhed, sin egen krop og sit eget liv. Den handler om at vende udviklingen af en kronisk sygdom, der langsomt begrænser livsudfoldelsen til et sundere og mere aktivt liv i en krop, der fungerer optimalt, fordi den  får den bevægelse og de næringsstoffer, den har brug for. Den handler om at ændre sit syn på, hvad god mad/sund mad egentlig er.

Kost & Kronisk Sygdom er et sandt bombardement af informationer om kost og sundhed – fra en lidt anden vinkel, end de fleste måske er vant til. Det hele bliver præsenteret på en måde, der er til at forstå, og er krydret med en god portion humor. Den røde tråd i bogen er fortællingen om den erhvervede viden, der hjalp Strange Skov til at ændre sin kost, tabe 20 kg og blive symptomfri trods den gigtsygdom, han har arvet fra sin far. Strange Skov fortæller, at han er sikker på, at når han kunne gennemføre de resultatskabende livsstilsændringer, så kan andre også gøre det.

Kost & Kronisk Sygdom er en fantastisk inspirerende bog. Den giver optimisme og håb om bedring for alle, der har mod på at kaste sig ud i en helt ny måde at spise, tænke og leve på.

Læs mere om Kost & Kronisk Sygdom på Strange Skovs hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *