De bedste fra Madbanditten

debedsteframadbanditten

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har gennemlæst De bedste fra Madbanditten af Jane Faerber.

Fra bogens bagsidetkst:

I De bedste fra Madbanditten giver Jane Faerber dig opskriften på at få langvarig succes med din Low Carb-livsstil. Bogen er både til dig, der ønsker at opnå vægttab med KETO og til dig, der bare gerne vil spise lækker og velsmagende mad uden sukker og stivelse.

Madbanditten er Danmarks mest besøgte Low Carb og KETO- blog og har igennem 10 år sat Low Carb- kost på dagsordenen og på menuen hos danskerne.

De bedste fra Madbanditten er en jubilæumskogebog i anledning af Madbandittens 10 års jubilæum.

Med 120 energiberegnede opskrifter på både morgenmad, frokost, aftensmad, tilbehør, bagværk og desserter er De bedste fra Madbanditten bogen, der viser dig vejen til en langtidsholdbar Low Carb-livsstil uden afsavn.

De bedste fra Madbanditten er en  meget indbydende bog spækket med opskrifter på lækker mad.  Bogen er meget mere end bare en kogebog. Jane Faerber fortæller udførligt om principperne bag Low Carb-livsstilen, om forskellen på LCHF og KETO og om, hvordan den enkelte tilpasser kosten efter sine egne behov. Der er masser af information om både fordele og faldgruber i forbindelse  med den sunde livsstil, ligesom forfatteren også fortæller om sin egen kost, og hvordan hun har ændret den igennem årene. En meget flot, informativ og inspirerende bog.

Læs mere om De bedste fra Madbanditten hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *