Gidsel

gidsel

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Gidsel af Clare Mackintosh.

Mina er stewardesse og skal afsted på en helt særlig flyvning. En jomfrurejse. Der vil være kendisser ombord, og masser af pressedækning, når flyet lander. Mina har byttet sig til denne tur, fordi hun trænger til at komme lidt væk fra sin mand. Han er hjemme med deres femårige datter.

Da flyet har været i luften i kort tid, sker der noget. Mina får en meget skræmmende besked. Nogen har bestemt, at flyet aldrig skal nå frem til sit bestemmelsessted, og nu truer de Mina til at hjælpe dem.

Gidsel er en af de mest spændende og medrivende thrillere, jeg længe har læst. Der er så meget på spil, og historien tager hele tiden en ny drejning. Desuden sætter romanen fokus på flere alvorlige, aktuelle problemstillinger, der gør hele fortællingen uhyggeligt autentisk. Når man har læst bogen, der overrasker hele vejen igennem, har man fået en hel del stof til eftertanke. En utroligt velskrevet og veldrejet thriller, som jeg anbefaler på det varmeste.

Jeg har tidligere anmeldt Når det er slut og Lad mig dø af Clare Mackintosh og også Rivalen, som hun har skrevet sammen med tre andre forfattere.

Læs mere om Gidsel hos Forlaget Aronsen.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *