Dagene, dagene, dagene

dagenedagenedagene

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Dagene, dagene, dagene af Tone Schunnesson.

Bibbs er tæt på sin 39 års fødselsdag. Hun har i mange år levet af at være influencer. Hun har også en fortid som tv-vært. Men nu er der langt mellem reklameopgaverne. Hun er for længst blevet overhalet af langt yngre modeller. Da hendes kæreste gør deres forhold forbi, forlanger han, at Bibbs skal give ham 100.000 kroner, hvis hun vil blive i deres lejlighed. Han vil have pengene indenfor en uge.

Før i tiden kunne Bibbs let have skaffet sådan et beløb i løbet af en uge. Men det var dengang. Bibbs er desperat og vil gøre næsten hvad som helst for at skrabe de 100.000 sammen.

Historien om Bibbs og hendes nedtur fra feteret influencer til fattig og forladt stiller skarpt på den tidstypiske jagt på likes og opmærksomhed og hele det overfladiske glansbillede-liv på de sociale medier. En underholdende og skarp fortælling med et budskab. Et like herfra.

Læs mere om Dagene, dagene, dagene hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *