Knud, den store

Jeg er fuldstændig tabt for omverdenen i øjeblikket.

Jeg er nemlig ved at læse Knud, den store af Hanne-Vibeke Holst.

Jeg var stor fan af Hanne-Vibeke Holst i forvejen, og Knud, den store har bestemt ikke gjort min begejstring for hendes forfatterskab mindre.

Knud, den store er jo historien om Hanne-Vibeke Holsts far, forfatteren Knud Holst, og den er fortalt så medrivende, at man næsten ikke kan lægge bogen fra sig.

Selv om jeg kun er godt og vel halvvejs i bogen, tør jeg godt anbefale den på det varmeste.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

 1. Jeg har hørt næsten det samme fra en anden blogger. Måske skulle man … selv om jeg havde besluttet mig til, at den nok ikke var noget for mig.

 2. Skønt med en bog, som bliver suget helt ind i 🙂 Hvis det ikke lige var fordi, jeg allerede har 27 bøger – cirka – der ligger og venter på at blive læst, så..

  1. Fruen : Man er altid i godt selskab med en god bog. Jeg har også en bogliste så lang som et ondt år, men det skal der rettes op på – recepten lyder på mindre tid ved computeren 🙂

 3. Det kunne være, at jeg skulle lade mig friste af denne bog. Tak for anbefalingen. Jeg er ikke fan af H-V.H., men måske kan denne bog lave om på det?
  God fredag!

  1. Nonna : Smag og behag er jo forskellig 🙂 Jeg har svært ved at lægge bogen fra mig, men det løser sig snart, for jeg er næsten færdig med den 🙂
   Rigtig god fredag!

  1. Madame : Det er den. Jeg er tilbøjelig til at tro, at det er forfatterens bedste bog indtil nu – og det siger efter min mening ikke så lidt!

 4. Tak for tippet. Jeg har nu downloadet den på netlydbog, og glæder mig til at høre den.
  Køber du e-bøger, eller hvordan finder du dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *