Rivalen

rivalen

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Rivalen af B.A. Paris, Clare Mackintosh, Holly Brown og Sophie Hannah.

Carolyn, Bronnie, Elise og Kendall er fire vidt forskellige kvinder, der kender hinanden via deres teenagedøtre. Pigerne er alle fire elever på en dramaskole i London og er rigtig gode veninder.

En dag begynder en ny pige på skolen, og det ændrer hele dynamikken i pigegruppen. Der bliver splid og ballade, og pludselig er der ikke nogen, der rigtig stoler på hinanden mere. Man mistænker hinanden på kryds og tværs. Det hele tager en dramatisk drejning, da en af pigerne tilsyneladende bliver udsat for et regulært mordforsøg. Er det den nye pige, der står bag? Eller kan det være en anden?

Mødrene tager naturligvis hændelserne meget alvorligt og sætter alt ind på at passe på deres døtre og finde frem til sandheden. Undervejs er der risiko for, at deres egne hemmeligheder bliver afsløret.

Rivalen er en anderledes thriller. Fuld af intriger. Det, at den er skrevet af fire forfattere og handler om fire mødre og fire døtre, gør den interessant i sig selv. For mig er det ikke selve krimigåden i romanen, der er det mest spændende. Det er derimod de fire mødre og deres forskelligheder, deres hemmeligheder og deres relation til hinanden. Et stykke hen ad vejen havde jeg lidt svært ved at huske, hvem, der var mor til hvem og i det hele taget holde styr på alle bogens karakterer. Men det lykkedes, og jeg var rigtig godt underholdt fra start til slut.

Læs mere om Rivalen hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *