Hva’ så nu?

hvasaanu

Jeg har læst Hva’ så nu? af Geo. Forfatterens fulde navn er Christian Geo Heltboe, men de fleste kender ham nok bedst som komikeren Geo.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar fra Bog & Ide. Indlægget indeholder reklame/affiliate link.

Geo blev i 2012 erklæret rask efter et langt og hårdt forløb som kræftpatient. Selve sygdomsforløbet har han fortalt om i sin første bog Ikk’ for sjov, der udkom i 2013. Jeg har ikke læst Ikk’ for sjov, men jeg har været til et arrangement, hvor Geo fortalte om sit sygdomsforløb.

Efter raskmeldingen i 2012 fulgte fem år med årlige kontroller, og det er den periode, Geo fortæller om i Hva’ så nu? Han fortæller  om sin kamp for at finde tilbage til en almindelig hverdag efter sygdomsforløbet og om at insistere på at være lykkelig. Han fortæller hudløst ærligt om frygten for, at kræften skal vende tilbage, om angsten for kontrollerne og om sorgen over de konsekvenser, hans alvorlige sygdom har haft for hans lille datter.

Selv om bogen handler om et dybt alvorligt emne og en meget hård tid i forfatterens liv, er bogen meget livsbekræftende. Den røde tråd i bogen er kærlighed. Geo giver på en meget fin og rørende måde udtryk for sin kærlighed til livet og til sine nærmeste – ikke mindst datteren Effie.

Hva’ så nu? er en meget læseværdig, rørende og vedkommende bog, som jeg giver min varmeste anbefaling med på vejen. Jeg læste bogen nærmest i ét stræk – den gik lige i hjertet og var svær at slippe.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *