Læst i juli 2020

laestijuli2020

I løbet af juli har jeg læst bøgerne på billedet. Det er en farverig stak af vidt forskellige bøger.

Når det er slut af Clare Mackintosh er en historie, der har gjort dybt indtryk på mig. Bogens hovedpersoner står midt i alle forældres værste mareridt. Det umulige valg. De modstridende følelser. Sorgen og afmagten. Det er en gribende fortælling om kærlighed, forældreskab, tab og sorg fortalt med en intensitet, der går lige i hjertet.

Den lille café i København af Julie Caplin er en både sjov, romantisk og charmerende kærlighedshistorie. Romanen er underholdende og vil være oplagt som afslappet ferielæsning.

Biavlerens datter af Santa Montefiore er en rigtig rørende og romantisk historie om knuste hjerter og ulykkelig kærlighed. Historien er meget velfortalt og ren feel good. Jeg har virkelig hygget mig med at læse bogen, der er fuld af romantik og atmosfære. Dejlig hyggelæsning til alle, der holder af en rigtig romantisk historie.

Jeg tog ned til bror af Karin Smirnoff er en meget usædvanlig roman. Lige da jeg var begyndt at læse bogen, havde jeg lyst til at lægge den væk igen. Den var så anderledes med sin alternative/sparsomme tegnsætning. Sin dystre og skæbnesvangre stemning. Men jeg fortsatte heldigvis med at læse. Blev hurtigt fanget fuldstændig ind af den på samme tid rå og rørende historie. Jeg tog ned til bror er en stor og sammensat læseoplevelse, der har gjort dybt indtryk på mig.

Villa Havbrise  af Caroline Säfstrand er en rigtig hyggelig og romantisk historie Den er fuld af atmosfære. Fuld af søde mennesker, der vil hinanden det bedste. Det er næsten som om, at det at fordybe sig i bogen virker som et lille ophold på kurhotel. Man slapper bare af og nyder at lade fortællingen rulle sig ud. Man får en lille pause fra  hverdagen – præcis som personerne i bogen. En dejlig feel good-roman til en solskinsdag på stranden eller en regnvejrsdag i sofahjørnet.

Sjælenat af Grit Niklasson handler om en hjemløs sjæl, der leder efter et ny krop at flytte ind i. Den søger hen til hospitalets fødeafdeling. hvor seks kvinder er ved at føde. Der er seks familier med hver deres styrker og svagheder – muligheder og begrænsninger. Sjælenat er en af den slags bøger, der bliver ved med at rumstere i tankerne i lang tid.

Den som søger skal finde af Lars Thomassen er en krimi med alt, hvad dertil hører af mord, drama og ondskab. Men den er også en rigtig røverhistorie fuld af humor, bramfri udtryk og sprogblomster. Bogen er både spændende, underholdende, sjov og fuldstændig upoleret.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *