Den lille café i København

denlillecafeikoebenhavn

Reklame – bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den lille café i København af Julie Caplin.

Kate arbejder på et pr-bureau i London. Hun er glad for sit arbejde og forventer at blive forfremmet inden længe. Desværre går forfremmelsen til hende kollega Josh, der også er hendes kæreste. Kate bliver dybt skuffet og kan i øvrigt pludselig ikke fatte, hvad hun nogensinde har set i Josh.

Kate kaster sig over arbejdet med at lave et oplæg til en ny kunde. Opgaven medfører en pressetur til København – en tur som Kate tager imod med kyshånd, for hun trænger til at komme lidt væk fra det hele. Med på turen er en håndfuld pressefolk fra forskellige medier. De er en broget flok – meget forskellige og farverige typer, men gruppen opbygger hurtigt et overraskende godt sammenhold.

Forfatteren tager læseren med på presseturen til København, hvor der aflægges besøg bl.a. i Tivoli, Nyhavn og Rundetårn. Det er ret sjovt at læse beskrivelserne af de forskellige steder i København set med andre øjne end de danske.

Den lille café i København er en både sjov, romantisk og charmerende kærlighedshistorie. Romanen er underholdende og vil være oplagt som afslappet ferielæsning.

Læs mere om Den lille café i København hos Forlaget Turbulenz.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *