Biavlerens datter

biavlerensdatter

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Biavlerens datter af Santa Montefiore.

Grace vokser op uden sin mor, der er død. Til gengæld har pigen en god og omsorgsfuld far, der giver hende en tryg opvækst fuld af kærlighed. Faderen er biavler på et stort gods i England. Han lærer sin datter alt, hvad der er værd at vide, om bier. Grace holder meget af bierne og suger viden om dem til sig. Denne interesse for bier fører til, at Grace en dag kommer i snak med sønnen på godset og falder pladask for ham. Grace bliver ved med at sværme for den unge mand, men forstår, at det er udsigtsløst, og gifter sig med barndomsvennen Freddie.

Fire årtier senere bor Grace og Freddie i USA. Deres datter, Trixie forelsker sig i en ung, flot englænder. Han er musiker og drømmer om det store gennembrud sammen med sit band. Desværre sker der en tragisk ulykke i hans familie, og han må sige farvel til Trixie og rejse hjem til England.

Grace forsøger at trøste Trixie. Nu ved både mor og datter, hvor ondt det gør, at få sit hjerte knust. Der ligger en masse hemmeligheder gemt i fortiden, og de skal frem i lyset.

Biavlerens datter en en rigtig rørende og romantisk historie om knuste hjerter og ulykkelig kærlighed. Historien er meget velfortalt og ren feel good. Jeg har virkelig hygget mig med at læse bogen, der er fuld af romantik og atmosfære. Dejlig hyggelæsning til alle, der holder af en rigtig romantisk historie.

Læs mere om Biavlerens datter hos Turbulenz.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *