Læst i marts 2020

laestimarts20

Reklame – bøgerne er modtaget som anmeldereksemplarer.

Det har været en meget mærkelig og skræmmende marts måned. Corona-pandemien har vendt livet og hverdagen på hovedet. Det fylder meget i tankerne. Jeg har brugt en del af denne foruroligende tid på at flygte ind i bøgernes verden, og har læst de skønne bøger på billedet:

Af ingenting af Vibeke Marx er en meget rørende fortælling om, hvordan livet kan forme sig for et menneske, der har manglet kærlighed, omsorg og anerkendelse fra det var ganske lille. Historien om børnehjemsbarnet Drine går lige i hjertet.

Leksikon om lys og mørke af Simon Stranger er en rå Holocaust-beretning og samtidig et fint og respektfuldt mindeord over ofrene for krigen.

Tusind stjerner og dig af Isabelle Broom er en lidt banal historie, men jeg har alligevel været ganske godt underholdt af den. Bogen er letfordøjelig og charmerende hyggelæsning. Somme tider er det lige præcis, hvad man har brug for.

Sidste tog til London af Meg Waite Clayton er en både barsk og gribende skildring af et grusomt kapitel i historien. Det gør altid stort indtryk at læse om ondskaben og dens ofre, men det gør endnu større indtryk at læse om uselviske mennesker, der kæmper imod.

De udstødte af Elly Griffiths er sjette, selvstændige bind i krimiserien om Ruth Galloway.

Vanæret af Linda Castillo er 11. bind i serien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *