Du er ikke fucked – du overtænker

duerikkefucked

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Du er ikke fucked – du overtænker af Søren Lynge, Forlaget Turbulenz..

Fra bogens bagsidetekst:

Du er faktisk ikke fucked.

Overtænkning er spild af livskvalitet, men tankemylderet kan tackles. Mentaltræner Søren Lynge lærer dig at give slip på bekymringer, stress og angst ved hjælp af effektive mentale værktøjer og øvelser.

Når det kommer til at bekymre sig, har de fleste af os nok en rem af huden. Jeg har i hvert fald. Der er jo ærlig talt også rigeligt at bekymre sig om. Bekymringer i sig selv løser bare ingenting, men kan i værste fald føre til stress, angst eller depression. Derfor har jeg læst bogen med  interesse.

Jeg kan godt lide den ligefremme og kontante måde, Søren Lynge skriver på. Han siger tingene, som de er – og foreslår løsningsmodeller. Han anviser værktøjer og øvelser, der kan stoppe overtænkningen og de endeløse bekymringer. Jeg vil forsøge selv at benytte bogens anvisninger, når bekymringerne truer med at tage overhånd.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *