Mellem himmel og hav

 

mellemhimmeloghavReklame – bog modtaget som anmeldereksemplar fra Bog&idé. Indlæggget indeholder reklamelinks.

Jeg har læst Mellem himmel og Hav af Anna Fredriksson. Bogen er første bind i Anna Fredrikssons familiesaga om mødre og døtre.

Sally er først i halvtredserne. Da hun var tre år, forlod hendes mor hende og hendes far. Sally har ikke set sin mor siden og har aldrig fået svar på, hvorfor det gik, som det gik. Sally har også problemer i forholdet til sin voksne datter. De har ikke set hinanden i flere år.

Da Sally arver sin farbrors hus i den lille skånske by Kivik, hvor hun er vokset op, overvejer hun at flytte dertil. På den måde vil hun komme til at bo tættere på datteren, der bor på en gammel gård i nabolaget. Men da Sally ankommer til den lille by, venter der hende noget af en overraskelse. Hendes mor, som hun ikke har set i så mange år, bor nu i byen, og hun og Sallys datter har lært hinanden at kende.

Sally har svært ved at beslutte sig for, om hun skal bosætte sig i huset i Kivik og forsøge at få genetableret et godt forhold til sin datter, eller hun skal rejse tilbage til Stockholm og genoptage sit liv der.

Mellem himmel og hav er en både stærk, interessant og varm fortælling om mødre og døtre, om familiehemmeligheder og om mod til at forsøge at skabe sig det liv, man drømmer om. Bogen tegner et spændende billede af tre generationer af stærke kvinder. Jeg glæder mig virkelig meget til at lære dem nærmere at kende i den næste bog i serien.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *