Vind tre romaner af Karen Schultz

fordenreneeralting2

Karen Schultz/Forlaget November har givet mig muligheden for at afholde en lille konkurrence, hvor en læser af bloggen kan vinde tre romaner af Karen Schultz:

urenx

Uren

Bag på bogen står der, at Uren er en historie om at tåle, turde og træde frem hos forældre, der på hver deres måde er uformående.

Bogen giver indtryk af en pige, der har fået skrammer og ar gennem barndommen, men som har været både klog og stærk nok til ikke at lade sig knække.

Læs hele min anmeldelse af bogen her.

Uren 2

uren2x

På bagsiden af bogen står der: Uren 2 er det andet af fem bind i serien om hvordan et menneske bliver sig selv.

Der er ingen tvivl om, at bogen beskriver et søgende menneske, der er ved at frigøre sig fra barndommens spændetrøje og finde sig selv og sit eget ståsted.

Læs hele min anmeldelse af bogen her.

For den rene er alting

Fra bogens bagsidetekst:

For den rene er alting handler om dette at være mønsterbryder. Ikke pga. af fin uddannelse, høj løn eller palævilla, men ved at kunne bryde med en opvækst uden kærlighed. En sådan opvækst kan ellers nemt føre til giftige parforhold, forsømmelse af egne børn og misbrug. Hvad skal der til for at bryde mønsteret? En 50-årig kvinde har forladt sin anden, voldelige, ægtemand og bor på en sovesofa i sit byhus i København K. Hun lever et tilsyne­ladende selvstændigt, vellykket liv.

Der kan sikkert siges og skrives mange kloge ord om denne roman, for den beskæftiger sig med flere ret så alvorlige temaer. Men for mig er den først og fremmest en smuk kærlighedshistorie.

Læs hele min anmeldelse af bogen her.

Har du lyst til, at bøgerne skal blive dine, så skriv en kommentar til indlægget her. Du behøver bare at skrive, at du gerne vil være med i konkurrencen. Jeg trækker en vinder blandt alle, der har skrevet en kommentar inden fredag d. 28. januar klokken 12.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *