Det hun glemte

dethunglemte

Jeg har læst Det hun glemte af Liane Moriarty.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Da Alice en dag falder i fitnesscenteret og slår hovedet alvorligt, vender det helt op og ned på hendes liv. Hun mister bevidstheden, og da hun vågner op igen, er meget forandret.

Hun mener, at hun er 29, gravid med sit første barn og lykkeligt gift med Nick.

I virkeligheden er Alice 39. Hun er ramt af hukommelsestab og husker ikke noget fra de seneste ti år af sit liv. Faktisk kan hun ikke rigtig kende hverken sig selv eller sin familie. Hun aner ikke, hvordan det er gået til, at hun er blevet en tjekket type med dyrt tøj i skabene. Hun forstår ikke, hvorfor hun og hendes søster har et anstrengt forhold til hinanden. Hun kender ikke sine egne børn, og hun aner ikke, hvorfor i alverden hun og Nick skal skilles.

Alice må langsomt stykke sandheden om de seneste ti år sammen igen. Bid for bid. Undervejs kommer hun til at se det hele i et nyt perspektiv.

Det hun glemte er en skøn, varm og tankevækkende historie om vigtigheden af at bevare sig selv og sine sande værdier gennem livet og dets omskiftelser.

Igen formår Liane Moriarty at behandle alvorlige emner på en underholdende og uhøjtidelig måde. Persongalleriet er farverigt og tæller bl.a. en skøn og livlig oldemor, der ovenikøbet er blogger. Jo mere jeg læser af Liane Moriarty, jo større fan bliver jeg.

Jeg har tidligere omtalt Vanvittig skyldig og Store små løgne af Liane Moriarty her på bloggen.

Læs mere om Det hun glemte på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *