Læst i august 22

laestiaugust22

I løbet af august har jeg læst bøgerne på billedet. Jeg har som altid bevæget mig rundt i forskellige genrer.

Irlands døtre af Santa Montefiore er andet bind i trilogien Slotskrøniken.

I det vestlige Irland er Castle Deverill, som har været i familien Deverills eje i generationer, brændt ned til grunden. Den unge Celia er dog fast besluttet på at genopbygge sin families slot i alt dets pragt. Hun har giftet sig godt og har pengene til det.

Det er en underholdende fortælling, og jeg ser frem til at læse tredje og sidste bind.

Huset Silvermoor af Tracy Rees.

England 1899. Josie har altid været godt tilfreds med sin tilværelse i minelandsbyen i South Yorkshire. Men da hun møder Tommy fra nabolandsbyen, ændrer alt sig.

Huset Silvermoor er en rigtig dejlig romantisk historie fuld af drama og stærke følelser. Sproget er let og flydende og persongalleriet interessant.

Så tog jeg hjem af Karin Smirnoff er tredje bind i trilogien om Jana Kippo. I denne sidste bog i trilogien tager Jana Kippo til Stockholm, hvor hendes lerfigurer er en del af en kunstudstilling.

Denne trilogi har gjort et stort indtryk på mig. Jeg synes, den er blevet bedre og bedre hele vejen. Den specielle måde, som bøgerne er skrevet på, og som man lige skulle vænne sig til i begyndelsen af første bind, er blevet en kæmpestor styrke.

Hejrens skrig af Ann Cleves er andet selvstændige bind i North Devon-serien om kriminalkommissær Matthew Venn.

Det er en varm sommer i North Devon. Mathew Venn bliver kaldt ud til et gerningssted på en større ejendom beboet af bl.a. en gruppe kunstnere. En lokal læge, Nigel Yeo er fundet dræbt.

Det er godt at lære både Matthew, Jen og Ross lidt bedre at kende – de vinder alle tre ved nærmere bekendtskab. I det hele taget er det gennemgående persongalleri både troværdigt og sympatisk, og det er hyggeligt igen at møde mange af de samme karakterer, som optrådte i seriens første bind.

Love & Luck – En guide for knuste hjerter af Jenna Evans Welch. Bogen er andet bind i en trilogi.

Addie er i Irland for at deltage i sin mosters stort anlagte bryllup. Hun håber, at turen kan give hende andet at tænke på, end de begivenheder der for nylig har knust hendes hjerte.

Jeg havde på forhånd glædet mig til at læse Love & Luck, da jeg syntes vældig godt om trilogiens første bind, Love & Gelato. Desværre blev jeg en lille smule skuffet. Jeg synes ikke, at denne to’er er helt på højde med den første.

Lyden af en lærke af Erica James.

Lizzie har fået sit hjerte knust efter at have haft en affære med en gift mand. Han var endda også hendes chef. Affæren kostede Lizzie drømmejobbet på en radiostation i London. Hun har nu søgt tilflugt i sit barndomshjem.

En dejlig historie om et usædvanligt venskab mellem to meget forskellige kvinder.

Mand og barn af Puk Qvortrup er en roman om den svære kunst at lykkes med at skabe en harmonisk sammenbragt familie.

Vibe er alene med sin datter, Lærke. Sådan har det hele tiden været. De har det godt, men Vibe længes alligevel efter nogen at dele det hele med. En dag møder hun Adam, der lader til at være alle tiders fyr. De begynder at ses og bliver glade for hinanden. Da de har været kærester et stykke tid, inviterer Adam Vibe og Lærke med på en dejlig charterferie til Egypten.

En skøn og tankevækkende roman fuld af genkendelige episoder og følelser.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *