Hypnotisørens kærlighed

hypnotisoerenskaerlighed

Jeg har læst Hypnotisørens kærlighed af Liane Moriarty.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Ellen O’Farrell er terapeut og arbejder bl.a. med hypnose. Hun er single og har lige mødt Patrick, der er landmåler og alene med sin otteårige søn. Ellen og Patrick falder for hinanden og indleder et forhold. Alt er godt bortset fra, at Patricks ekskæreste, ikke vil lade ham være i fred. Hun dukker op i hans nærhed hele tiden. Hun stalker ham.

At Patricks forhenværende kæreste stalker ham, kan vel næppe være særlig rart for hans nye kæreste, skulle man tro. Men Ellen synes faktisk, det er interessant. Hun får lyst til at møde Patricks stalker og lære hende at kende.

Hypnotisørens kærlighed er en rigtig dejlig historie om kærlighed i forskellige afskygninger – både den lykkelige og den ulykkelige. Som altid formår Liane Moriarty at pakke alvorlige problemstillinger ind i underholdende historier, så de bliver lidt nemmere at håndtere – men man bliver alligevel nødt til at tage stilling til dem.

Jeg har tidligere omtalt Vanvittig skyldig, Store små løgne og Det hun glemte af samme forfatter her på bloggen.

Læs mere om Hypnotisørens kærlighed på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *