Læst i marts

laestimarts19

Februar var jo en lidt sløj måned for mig hvad læsning angår. Jeg fik ikke læst ret meget. Til gengæld har jeg har læst en pæn stak gode bøger i løbet af marts.

Livet er let, bare rolig af Agnès Martin-Lugand er en letfordøjelig, romantisk og charmerende historie.

Sundhedsrevolutionen – vejen til en anti-inflammatorisk livsstil af Maria Borelius er meget inspirerende læsning. Alle bogens interessante og nyttige informationer fremlægges på en måde, så det hele giver mening og er let at forstå. Hele bogen emmer af optimisme og tro på, at man kan ændre sit liv til det bedre og få has på skavanker og generende symptomer, hvis man gør en indsats.

Pigen de sendte tilbage af Donatella Di Pietrantonio er en både barsk og rørende fortælling om stærke bånd mellem søskende, om moderkærligheds vidt forskellige og somme tider uforståelige udtryk og om længslen efter et sted at høre til. En læseoplevelse der går lige i hjertet.

Og så var hun væk af Lisa Jewell er en utroligt spændende og fuldstændig genialt skrevet historie. Den ligner ikke noget andet, jeg har læst. Det er en af den slags romaner, man nærmest er nødt til at læse i et hug, for den er fuldstændig umulig at lægge fra sig.

Vinterland af Kim Faber og Janni Pedersen er et brag af en krimi-debut. Den er både spændende og velskrevet, tempoet er højt, og den berører mange problematikker såvel menneskelige som samfundsmæssige. Jeg må indrømme, at jeg har været tabt for omverdenen, mens jeg har læst bogen. Den har været meget svær at slippe.

Døden på museet af Elly Griffiths er fjerde bog i serien om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

I al hemmelighed af Linda Castillo er tiende bind i serien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

Frit fald af Elsebeth Egholm er andet bind i serien om Rina. Hun er praktiserende læge i Aarhus – om dagen. Om natten klatrer hun på byens høje bygninger og udlever den hemmelige side af sit liv. Hun er Private Eye, byens anonyme street artist.

Det er en stak vidt forskellige bøger, men de er allesammen hver på sin måde både skønne og læseværdige.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *