I al hemmelighed

ialhemmelighed

Jeg har læst I al hemmelighed af Linda Castillo.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

I al hemmelighed er tiende bind i serien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

Kate Burkholder tilkaldes, da en lade er brændt ned til grunden. Familien, der ejer laden, leder forgæves efter deres søn. Han findes senere død i de forkullede rester af den nedbrændte bygning. Sagen, der først ligner en tragisk ulykke, tager en drejning, da det viser sig, at den unge mand er blevet spærret inde i laden. Kate Burkholder får mistanke om mord.

Under efterforskningen støder Kate Burkholder på mange hemmeligheder og gerninger, som minder hende om begivenheder i hendes eget liv. Oplevelser, som hun har kæmpet hårdt for at lægge bag sig. Netop Kates egen fortid i amishmiljøet hjælper hende til at forstå, hvad der får nogen til at gøre, som de gør.

Det har været en fornøjelse at læse endnu en af Linda Castillos amishkrimier. Det er interessant at få mere og mere indblik i amishsamfundets værdier og normer, ligesom det er dejligt at lære den sympatiske Kate Burkholder og hende sammentømrede team bedre og bedre at kende. I al hemmelighed er i høj grad både spændende og underholdende og med et veldrejet plot. Jeg glæder mig allerede til næste bind i serien.

Jeg har tidligere anmeldt På afveje af Linda Castillo.

Læs mere om I al hemmelighed på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *