Frit fald

fritfald

Jeg har læst Frit fald af Elsebeth Egholm.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

Frit fald er andet bind i serien om Rina. Hun er praktiserende læge i Aarhus – om dagen. Om natten klatrer hun på byens høje bygninger og udlever den hemmelige side af sit liv. Hun er Private Eye, byens anonyme street artist.

Vi lærte første gang Rina at kende i Jeg finder dig altid. Hun og andre i klatremiljøet er bange. En ung klatrer er blevet sparket i døden fra en høj bygning. Det siges, at han var på sporet af Private Eyes identitet. Rina kæmper for at finde ud af, hvem der står bag mordet.

Undervejs i sine private undersøgelser støder Rina på Helge Stanek, der efterforsker en sag om en arm, der er drevet i land på Djursland. Sammen og hver for sig kommer Rina og Stanek på sporet af en meget speget sag, der involverer folk fra vidt forskellige miljøer.

Frit fald er en roman, man har svært ved at lægge fra sig, når først man er begyndt at læse. Den er så spændende. Man må hele tiden læse lige et enkelt kapitel mere. Jeg var vild med Jeg finder dig altid, men jeg synes, at Frit fald er endnu bedre. Der bliver lagt så mange spor ud, og som læser bliver man suget helt ind i handlingen og bliver meget opsat på at finde ud af, hvem gerningsmanden er.

Jeg er vild med Egholms måde at skrive på. Jeg er vild med, at handlingen foregår i Aarhus, og jeg er vild med Rina.

Læs mere om Frit fald på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *