Pigen de sendte tilbage

pigendesendtetilbage

Jeg har læst Pigen de sendte tilbage af Donatella Di Pietrantonio.

Jeg har modtaget bogen som anmeldereksemplar.

En pige på tretten år bliver pludselig en dag afleveret hos en familie, hun slet ikke kender. De to, hun hidtil har kendt som sin mor og far, fortæller bare, at hendes rigtige forældre vil have hende tilbage. Hun forstår ingenting. Hun troede jo, at de var hendes rigtige forældre. Ingen forklarer noget.

For en pige, der hidtil er vokset op i gode kår, er det et chok pludselig at blive anbragt i en fattig familie langt væk fra alt det, der før har været hele hendes verden. Hvorfor er hun blevet sendt tilbage til sine biologiske forældre? Hvad har hun gjort forkert? Hvem er egentlig hendes mor?

Pigen de sendte tilbage er en både barsk og rørende fortælling om stærke bånd mellem søskende, om moderkærligheds vidt forskellige og somme tider uforståelige udtryk og om længslen efter et sted at høre til. En læseoplevelse der går lige i hjertet.

Læs mere om pigen de sendte tilbage på Politikens Forlags hjemmeside.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *