Den skjulte

denskjulte

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den skjulte af Linda Castillo. Bogen er 14. bind i krimiserien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

Fra bogens bagsidetekst:

Frygten breder sig blandt lokalbefolkningen i Kish Valley, Pennsylvania, efter knoglerester fra en højtelsket amishbiskop afdækkes på en mark. Utilfreds med politiets efterforskning rejser en gruppe amishpræster til Ohio for at bede politichef Kate Burkholder om hjælp.

Kate rejser til nabostaten for at opklare forbrydelsen, men opdager snart at hun har en personlig forbindelse til sagen.  Den hovedmistænkte, den charmerende møbelsnedker Jonas Bowman, er Kates første store kærlighed. Desuden må Kate snart sande, at nogen i det fremmede amishsamfund ønsker at forpurre efterforskningen. Men der er en morder løs i dalen, og det er kun Kate, der kan standse ham.

Jeg synes rigtig godt om Linda Castillos serie om Kate Burkholder og hendes sammentømrede team. I Den skjulte arbejder Kate udenfor sit hjemlige distrikt og uden sit team. Hun kommer ud for en række voldsomme begivenheder, men holder som altid hovedet koldt. Til gengæld er hendes hjerte varmt, da hun genser sin ungdomskærlighed. Hun gør alt, hvad hun kan, for at hjælpe ham og hans familie ud af de vanskeligheder, de er havnet i. Samtidig får læseren kendskab til en hidtil ukendt del af Kates fortid,

Den skjulte er endnu en spændende og underholdende  amishkrimi.

Jeg har tidligere anmeldt 9. bind i serien På afveje, 10. bind I al hemmelighed, 11. bind Vanæret ,  12. bind Ude i kulden  og 13. bind Fortabt.

Læs mere om Den skjulte hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *