Fortabt

fortabt

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Fortabt af Linda Castillo. Bogen er 13. bind i krimiserien om politichef Kate Burkholder, der har rødder i amishsamfundet.

En ung kvinde findes brutalt myrdet på et motel i Painter’s Mill. Politichef Kate Burkholder husker offeret fra tidligere og  ved, at hun var født og opvokset i amishmiljøet. Kvinden hed Rachael Schwartz og forlod som ganske ung amishsamfundet. Hun var lidt af en rebel og kunne ikke indordne sig under de strenge regler, der kendetegner miljøet.

Efterhånden som sagen efterforskes, dukker der gamle hemmeligheder op til overfladen. Nogen vil tilsyneladende gøre alt for at undgå, at sandheden om Rachaels fortid kommer frem i lyset, og personer, der ved noget, trues på livet.

Jeg er stor fan af Linda Castillos amishkrimiserie og dens univers. Jeg har glædet mig til denne nye bog i serien, og Fortabt lever i allerhøjeste grad op til mine forventninger. Det er en meget spændende og nervepirrende roman, der fangede mig fra første til sidste side. Det er meget voldsomme begivenheder, der skildres i bogen, og der bliver ikke lagt fingre imellem i beskrivelserne. Faktisk synes jeg, at denne roman er en tand mere barsk og voldsom at læse end de andre bøger i serien, jeg har læst. Men for Sørensen da, hvor er den god, og Kate Burkholder og hendes team holder stilen og er stadigvæk i høj grad værd at læse om. Jeg glæder mig allerede til det næste bind i serien.

Jeg har tidligere anmeldt niende bind i serien På afveje, tiende bind I al hemmelighed,  ellevte bind Vanæret og tolvte bind Ude i kulden.

Læs mere om Fortabt hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *