Vingården for Vilde Drømme

vingaardenforvildedroemme

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Vingården for Vilde Drømme af Caroline Säfstrand.

Erica er ramt af en stor sorg og kan slet ikke se nogen lyspunkter i livet. Helt spontant tager hun en pause fra hverdag, job og mand. Hun tager afsted fra hjemmet i Stockholm uden at vide, hvor hun skal tage hen. Hun trænger bare til at komme væk.

I den lille fiskerby Arild 600 km væk sætter Marcus et skilt op, hvor der står “Værelse til leje” i et forsøg på at tjene lidt penge for at redde den vingård, han driver sammen med sin gamle farfar, Johannes.

På samme tid sidder Lillian i sin lejlighed i Helsingborg som tilskuer til det liv, der udspiller sig uden for hendes vinduer. Hun ved ikke, at en kvinde fra Stockholm netop har forladt sit hjem, og at det vil forandre både hendes eget og flere andre menneskers liv – også Lillians.

Det har været en fin oplevelse at læse Vingården for Vilde Drømme. Det er en rigtig feel good roman med en handling fuld af både hjerte og smerte. En skøn roman om tab og hemmeligheder, venskab og drømme. Bogen er oplagt ferielæsning – den er fuld af stemning og giver smil på læben.

Jeg har tidligere anmeldt Villa Havbrise  og Klubben for Lykkelige Slutninger af Caroline Säfstrand her på bloggen.

Læs mere om Vingården for Vilde Drømme hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *