Sigurd fortæller om naturvidenskab

sigurdfortaelleromnaturvidenskab

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Sigurd fortæller om naturvidenskab af Sigurd Barrett.

Med hjælp fra fagkonsulenter har Sigurd skrevet en herlig og gennemarbejdet bog, der fortæller om naturvidenskab på en måde, så hele familien kan være med. Der fortælles om Big Bang, om solsystemet og om videnskabsmænd, der gør store opdagelser. Der forklares hvordan kroppen kan hele et sår og om, hvorfor en blyant ender på gulvet, når man taber den. Der er noget om magnetisme, om drivhuseffekten og meget, meget mere. Bogen er illustreret af Jørgen Eivind Hansen.

Det har været en sand fornøjelse at læse bogen. Den er informativ på en både enkel og sjov måde. Tekst og illustrationer går så fint hånd i hånd og giver tilsammen en både humoristisk og lærerig læseoplevelse for både børn og voksne. En dejlig bog, der egner sig til oplæsning for de mindre børn – de større børn kan læse den selv.

Læs mere om Sigurd fortæller om naturvidenskab hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *