Et farligt talent

etfarligttalent

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Et farligt talent af Camilla Sten. Bogen er den første i serien om kriminalpsykolog Rebecca Lekman.

En nat i august bliver Rebecca Lekman vækket af telefonen. En gammel kollega ringer og fortæller, at Rebeccas gymnasiekæreste, Louise er blevet dræbt.

Rebecca er lige flyttet hjem til Stockholm for at hjælpe med at passe sin syge mor. Hun har efterladt både sin karriere og sit livs kærlighed i USA.

Rebecca begynder på egen hånd at efterforske mordet på Louise. Som teenager var Louise lidt af en rebel, men ved sin død boede hun i et af Stockholms pæne velhaverkvarterer. Hvorfor blev hun dræbt? Hvem dræbte hende? Og hvorfor forsøgte hun at tage kontakt til Rebecca få uger før mordet, når de ikke havde haft kontakt i mange år? Spørgsmålene er mange. Til sidst må Rebecca gøre op med sig selv, om hun er parat til at sætte sit eget liv på spil for at finde frem til Louises morder.

Hold da op. Jeg er helt vildt positivt overrasket over denne her krimi. Jeg har læst to andre krimier af Camilla Sten, og i hvert fald den ene syntes jeg godt om. Men Et farligt talent er i en helt anden liga. Den er virkelig, virkelig spændende. Den er velskrevet og med et interessant og udspekuleret plot. Serien om Rebecca Lekman har fået en lovende og forrygende start. Jeg glæder mig til at læse mere om den svenske kriminalpsykolog.

Jeg har tidligere anmeldt Den forsvundne by og Arvtageren af Camilla Sten.

Læs mere om Et farligt talent hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *