Arvtageren

arvtageren

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Arvtageren af Camilla Sten.

Da Eleanors mormor bliver myrdet, ser Eleanor et glimt af morderen, der flygter fra gerningsstedet. Men Eleanor er ansigtsblind, og er ikke til nogen hjælp, da politiet beder hende om at beskrive gerningsmanden.

Da boet efter mormoren gøres op, viser det sig til Eleanors store overraskelse, at hun efterlader sig en stor herregård. Eleanor har aldrig hørt om herregården, men sammen med sin kæreste og en advokat tager hun afsted for at se stedet. Hun forstår ikke, hvorfor hendes mormor aldrig har fortalt hende om det.

Det store mystiske hus viser sig at gemme på en masse hemmeligheder, og langsomt kommer en historie fra fortiden frem i lyset. Men nogen forsøger at forhindre Eleanor i at finde frem til sandheden om huset og om hendes mormor.

Arvtageren er en spændingsroman om arv og mørke familiehemmeligheder. Historien fortælles i to tidsspor, som efterhånden flettes sammen og får alting til at falde på plads.

Jeg må indrømme, at jeg var halvvejs inde i bogen, før handlingen for alvor fangede mig. Jeg havde temmelig svært ved at se både omgivelserne og karaktererne for mig, og samtidig blev jeg lidt irriteret over, at hovedpersonen var blevet udstyret med ansigtsblindhed. Det forekommer efterhånden  lige lovlig tit i kriminalromaner. Men trods alt blev jeg efterhånden fanget af historien. Jeg var ok underholdt under læsningen, men Arvtageren er ikke den bedste krimi, jeg har læst.

Jeg har tidligere anmeldt Den forsvundne by af Camilla Sten.

Læs mere om Arvtageren hos Gads Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *