Slottets sidste hemmelighed

slottetssidstehemmelighed

Bog modtaget som  anmeldereksemplar.

Jeg har læst  Slottets  sidste  hemmelighed af Santa  Montefiore, Turbulenz. Bogen er sidste bind i trilogien Slotskrøniken.

Fra bogens bagsidetekst:

Det er 1939, og verden står på tærsklen til en ny storkrig. I kulissen venter en ny generation af familien Deverill på at tage over.

Kitty har for længst fundet sig til rette med sin ægtemand, Robert og parrets to børn. Men da hendes livs store kærlighed dukker op igen, vendte det op og ned på hendes ellers så lykkelige tilværelse.

Vi følger tre kvinder – Kitty, Celia og Bridie – gennem kærlighed, krig og begær. Skæbnen tvinger dem fra hinanden, men de vil altid være forbundet af Castle Deverill og slottets mange hemmeligheder.

Jeg var godt underholdt af trilogiens første to bøger, men denne tredje bog tager prisen. Den er både underholdende, romantisk, dramatisk og fuld  af intriger. Efterhånden, som siderne vendes, falder alting i hak. Puslespillets manglende brikker dukker op en efter en, og alting går op i en højere enhed. En  virkelig dejlig afslutning på trilogien.

Jeg har tidligere anmeldt første og andet bind i Slotskrøniken, Sange om krig og kærlighed  og Irlands døtre. Jeg har desuden anmeldt Biavlerens datter,  Mindernes længsel og Sommerfugleæsken af Santa Montefiore.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *