Irlands døtre

irlandsdoetre

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Irlands døtre af Santa Montefiore, Turbulenz. Bogen er andet bind i trilogien Slotskrøniken.

Fra bogens bagsidetekst:

Det er 1925, og den irske uafhængighedskrig er for længst slut. Men meget synes tabt, og Kitty, Celia og Bridie er adskilt af både fysisk afstand og følelser.

I det vestlige Irland er Castle Deverill, som har været i familien Deverills eje i generationer, brændt ned til grunden. Den unge Celia er dog fast besluttet på at genopbygge sin families slot i alt dets pragt. Hun har giftet sig godt og har pengene til det.

Præcis som i det første bind af trilogien, har jeg haft mit hyr med at holde styr på bogens omfattende persongalleri. Men det var nu mest i begyndelsen. Selve historien fangede mig hurtigt, og så gik det. Det er en underholdende fortælling, og jeg ser frem til at læse tredje og sidste bind.

Jeg har tidligere anmeldt første bind i trilogien Slotskrøniken, Sange om krig og kærlighed. Jeg har desuden anmeldt Biavlerens datter,  Mindernes længsel og Sommerfugleæsken Santa Montefiore.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *