I mørket

imoerket

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst I mørket af Line Areklew. Bogen er den anden i krimiserien om makkerparret Fredrik Fröding og Sofia Hjortén.

Fra bogens bagsidetekst:

Politiefterforskeren Sofia Hjortén og den tidligere politiaspirant Fredrig Fröding får deres sag for, da en lille pige forsvinder fra sit hjem. Det er en kamp mod tiden for den højgravide Sofia og hendes politikolleger, der efterforsker sagen i det sneklædte landskab.

Samtidig forsøger Fredrik at hjælpe sin ven, hvis kæreste også er forsvundet på mystisk vis. Midt i kaosset kæmper Fredrik med sine egne traumer og problemer, der pludselig bliver helt uoverskuelige.

Jeg kunne godt lide den første bog i denne krimiserie, Fra asken, som jeg for nylig har anmeldt her på bloggen. Så jeg har glædet mig til at læse denne anden bog i serien. Og hold nu op, hvor er mine forventninger da bare blevet indfriet. I mørket er virkelig, virkelig spændende og velskrevet. Læseren  kommer mere ind under huden på de gennemgående karakterer, og der bliver samlet op på nogle løse ender fra den første bog. Tempoet er højt, der er noget på spil, og som læser er man fanget ind af historien fra start til slut. Jeg glæder til at læse mere om de to sympatiske og hårdt prøvede hovedpersoner.

Læs mere om I mørket hos Memoris.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *