Endelig fredag aften

Vi har haft en lidt travl uge, så weekenden er mere end velkommen.

Henrik er lige kommet hjem, han har hentet Sander i børnehaven i dag.

De to har rigtig hygget sig og bl.a. benyttet sig af den kærkomne lejlighed til en fredagstur til købmanden efter kage. Det er sådan et lille hyggeligt ritual, de to har sammen.

Imens har jeg været ude at købe ind. Jeg er ikke vild med at købe ind fredag eftermiddag. Der er alt for mange mennesker. Men nu er det klaret. Maden er sat i ovnen, og der står en bolledej klar på køkkenbordet og venter.

Jeg kan næsten ikke vente, til det bliver tid til at falde om i sofaen. Jeg er nemlig ved at læse Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn. Den er rigtig spændende, så jeg glæder mig til at læse videre.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. I må have en rigtig god weekend og forhåbentlig afslappende! ? Jeg glæder mig til at få fingre i Kvinden der forsvandt. Jeg har reserveret den på E-bog, men må vente til januar. Indtil videre hygger jeg mig med På kanten af evigheden :-)!

    1. Nonna : Det er jo lige årstiden til at få læst en masse, det er dejligt. Du kan godt glæde dig til Kvinden der forsvandt, den er spændende! Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *