Sandheden om havets døtre

sandhedenomhavetsdoetre

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Sandheden om havets døtre af Caroline Säfstrand.

Der et gået femten år, siden den kendte forfatter Inez Edmark holdt op med at skrive og trak sig tilbage fra offentligheden. Siden har hun levet et stille liv bag nedrullede persienner i sit hus ved havet. Da hendes nabo pludselig dør, beslutter Inez sig for at få ryddet op i sit liv. Hun vil rydde op i sit hjem først og fremmest. Og så vil hun skrive en sidste bog.

Inez falder desværre og kommer til skade under oprydningen i huset. Hun får derfor brug for hjælp til at gøre arbejdet færdigt. Så hun ansætter en rengøringshjælp for en periode på tre uger. Rengøringshjælpen, Meja får besked på, at hun under ingen omstændigheder må kigge i en blå mappe, som Inez har liggende. Den indeholder manuskriptet til den bog, som hun skriver på.

Mødet mellem Inez og Meja får stor betydning – ikke bare for dem selv.

Sandheden om havets døtre er en dejlig fortælling om venskaber, mod, lykkelige slutninger og nye begyndelser. Jeg har nydt historien i fulde drag.  Karaktererne er troværdige, genkendelige og sympatiske, og sproget er let og uhøjtideligt. Som læser kommer man tæt på karaktererne og synes næsten, at man kender dem i virkeligheden. Man savner dem en lille smule, når bogen er læst til ende. Caroline Säfstrand har skrevet endnu en skøn feel good-roman fuld af varme og atmosfære.

Jeg har tidligere anmeldt Villa Havbrise,  Klubben for Lykkelige Slutninger og Vingården for vilde drømme af Caroline Säfstrand her på bloggen.

Læs mere om Sandheden om havets døtre hos Alpha Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *