Huset Silvermoor

husetsilvermoor

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Huset Silvermoor af Tracy Rees, Turbulenz.

Fra bogens bagsidetekst:

England 1899. Josie har altid været godt tilfreds med sin tilværelse i minelandsbyen i South Yorkshire. Men da hun møder Tommy fra nabolandsbyen, ændrer alt sig. Tommys skæbne ligger dybt under jorden i de mørke mineskakter. Her har hans familie altid arbejdet for den rige og glamourøse familien Sedgewick, men selv har han andre og større planer for fremtiden.

Josie og Tommys fælles stræben efter et bedre liv og deres betagelse af det bedre borgerskab knytter dem sammen. De bliver dog viklet ind i familien Sedgewicks mørke mysterier, og de lærer hemmeligheder at kende, som kan forandre deres liv for altid.

Huset Silvermoor er en rigtig dejlig romantisk historie fuld af drama og stærke følelser. Sproget er let og flydende og persongalleriet interessant. Jeg har været vældig godt underholdt under læsningen af romanen, og har fået lyst til at læse flere bøger af Tracy Rees.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *