Læst i juli 2022

 

laestijuli2022

Det er ikke blevet til så meget læsning i juli. Jeg har læst de fire bøger på billedet – det er, hvad d et er blevet til i denne måned:

Olivias hemmelighed af Muna Shehadi er den sidste i Tre døtre-trilogien.

Olivias karriere går ikke særlig godt. Det går heller ikke særlig godt med at få opfyldt drømmen om at blive mor. Da det så yderligere viser sig, at hendes mand, Derek har haft en virkelig ondskabsfuld hemmelighed gennem hele deres ægteskab, bryder Olivas verden sammen. Hun vil langt væk fra Derek og søger tilflugt ved kysten i Maine. Det er et sted, der rummer mange glade barndomsminder for hende.

Olivias hemmelighed er præcis som de første to bind i trilogien fuld af drama og intriger toppet med masser af romantik. I denne afsluttende fortælling afsløres de sidste hemmeligheder om de tre søstres mødrene ophav.

Arvtageren af Camilla Sten er en spændingsroman om arv og mørke familiehemmeligheder. Historien fortælles i to tidsspor, som efterhånden flettes sammen og får alting til at falde på plads.

Da Eleanors mormor bliver myrdet, ser Eleanor et glimt af morderen, der flygter fra gerningsstedet. Men Eleanor er ansigtsblind, og er ikke til nogen hjælp, da politiet beder hende om at beskrive gerningsmanden.

Huset ved havet af Liz Fenwick fortælles i to tidsspor. Handlingen udspiller sig dels i 1962 og dels i 2018. Det fungerer rigtig godt med de to tidsspor, der langsomt flettes sammen og løfter sløret mere og mere for nogle ret dramatiske hændelser.

Boskenna – et stort og smukt gammelt hus ved kysten i Cornwall – danner rammen om fortællingen om tre generationer af kvinder og de dybe hemmeligheder, der har gjort deres indbyrdes forhold svært.

Den spanske kærlighedsaffære af Elena Armas er en sydende varm fortælling om at være tro mod sig selv, og samtidig turde give slip og måske på den måde finde kærligheden, hvor man allermindst venter det.

Catalina Martín har et problem. Faktisk et temmelig stort problem. Om en måned skal hun være brudepige til sin søsters bryllup hjemme i Spanien.

Og hun er muligvis kommet til at meddele sin familie – sin store, larmende, geskæftige, kærlige, nysgerrige familie – at hun tager sin kæreste fra New York med som date.

Men problemet er, at Catalina ikke har en kæreste.

Bogen er skrevet i et flydende og sprudlende sprog og er fuld af humor. Det er en romance, når de er allerbedst – den er underholdende, sjov og hot. Bogens karakterer er farverige og charmerende. En rigtig sommerroman fuld af intriger, kærlighed og sex. En bog man godt kan blive lidt rød i kinderne af at fordybe sig i.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *