Læst i maj

laestimaj

I løbet af den rekordvarme og -solrige maj måned fik jeg læst en håndfuld gode bøger:

Bøgerne er modtaget som anmeldereksemplarer.

Blink – da jeg mistede livet og lærte at leve af Rikke Schmidt Kjærgaard er en enestående beretning om en voldsom begivenhed i et menneskes – og en families liv. Det er samtidig en smuk historie om stor kærlighed, stærkt sammenhold, stålsat vilje og benhårdt arbejde.

Syng, levende og døde, syng af Jesmyn Ward er en fin og poetisk fortælling om racehad, skyld og sorg – men også om kærlighed, forståelse og tilgivelse.

Hotel Tusind Lys af Emylia Hall er en virkelig dejlig og romantisk historie om sandhed og løgne, om svigt og tilgivelse og ikke mindst om kærlighed.

Den fremmede gæst af Lisa Jewell er en rigtig vellykket spændingsroman med et stænk af romantik – jeg var fanget ind af handlingen fra første til sidste side

Løgnens hus af Elly Griffiths er anden, selvstændige bind i serien om Ruth Galloway. En spændende krimi fortalt med et glimt i øjet.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Ja, der har været mange bøger at læse den senere tid – men jeg elsker at læse, så det føles ikke rigtig som travlhed 🙂 Bøgerne om Ruth Galloway er “hyggelige” krimier – lidt i stil med Barnaby -serien på tv , og hovedpersonen Ruth er en herlig type 🙂

 1. Hvor er du flittig. Jeg noterer mig dine anbefalinger, – men jeg skal da vist blive 120, hvis jeg skal nå alle de gode bøger, jeg hører om. Men det er nu dejligt at have en liste, så der er noget at vælge imellem alt efter humør.

  1. Det kan være svært at nå at læse mange bøger, når man også har et job at passe – du må gnave dig ind på læselisten, når du engang går på pension 🙂

 2. Og jeg ærgrer mig over at mit bibliotek endnu ikke har Blink og Hotel Levende Lys, dem vil jeg gerne læse. Jeg må have lidt tålmodighed 🙂

  1. De er hver på sin måde rigtig gode bøger, som jeg godt tør anbefale – Blink bør være et must-read for alle læger og sygeplejersker 🙂

 3. Du har virkelig lest mye. Jeg er akkurat ferdig med en norsk bok som heter Blå og handler om vann, og fremtiden på mangelen av vann. Skremmende er det. Jeg håper på at leselysten skal komme tilbak. Den har vært så fraværende det siste året.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  1. Det er svært at nå det hele. Jeg kan se på din blog, at du er skrap til både at sy og strikke – jeg er ikke god til håndarbejde, så jeg har mere tid til at læse 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *