Så kom der sne

Så kom sneen. Sikkert til irritation og besvær for mange. Men til glæde for sådan en som mig, der elsker sne.

Jeg var ude at gå en rask tur i sneen i går. Jeg elsker fornemmelsen af sne under støvlerne. Jeg synes, at sneen forvandler omgivelserne til et eventyrlandskab. Alting derude bliver pludselig så pænt at se på.

Jeg synes, det er dejligt at møde glade børn, der kommer trækkende med kælken på vej til kælkebakken. Jeg kan lide at se en snemand i en have.

Jeg kan også lide det helt særlige lys, der er indendørs, når alting er dækket af sne udenfor.

Nu er sneen kommet, og jeg vil nyde den, mens den er her.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Hm … Randi. Jeg lagde en kommentar i morges og kom lige forbi for at se om du havde svaret, men nu er min kommentar væk. Gad vide om det bare er et hændeligt uheld eller om jeg nu er kommet på spamlisten?
    Kh Nana

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *